MID-laser og MIDLITE

MID-lasere  – høykvalitets-produkter med lang fartstid

Våre LLLT-lasere har vært i markedet i over 30 år. Våre lasere har utviklet seg kontinuerlig gjennom gode tilbakemeldinger fra faktiske utøvere, i praksis og i kliniske tester, til det høye nivået de holder i dag – vi regnes som en leverandør av kvalitet. Laserne våre er utviklet og produsert av Irradia AB i Sverige.

Vi har lasere som er ergonomisk utformet, tilpasset den arbeidssituasjonen våre behandlere er i hver dag. Vi har laserprober med mange dioder for rask behandling av større områder, andre prober er spesialtilpasset trykkpunktbehandling.

Alle produktene er robuste og slitesterke, de går sjelden i stykker. Hvis uhellet skulle være ute, har vi service i Norge og kan fikse de fleste utfordringer her. Skulle det være så spesielt at vi ikke kan reparere skaden selv, er det Irradia Stockholm som overtar, men også dette pleier å gå raskt og effektivt.

Vi har selvfølgelig garanti på våre produkter. Vi tar gjerne eldre modeller av Irradia-lasere i innbytte hvis du vil oppgradere til en nyere modell.

For kunder som ønsker det, er vi behjelpelige med finansiering.